Hesabını sil
Appreciety hesabını uygulamadan kendin silebilirsin. Yaklaşık bir dakika sürer.
Uygulamada
- Profil sekmesini aç ve Ayarlar’a dokun.
- Hesabını sil’e dokun.
- Şifrenle onayla. Google ile giriş yaptıysan bunun yerine @kullanıcıadını yaz.
Hemen sildiklerimiz
- Profil fotoğrafların ve hesap bilgilerin (ad, e-posta ve kullanıcı adının yerine anonim bilgi konur).
- Takip ettiklerin, seni takip edenler ve engellemelerin.
- Favorilerin, listelerin, ziyaretlerin ve beğenilerin.
- Özel rotaların ve destek mesajların.
- Oturumlar, bildirim belirteçleri ve güvenlik kodları.
Kalanlar
Herkese açık yorumların, herkese açık rotaların ve eklediğin mekanlar “Silinmiş Kullanıcı” adıyla kalır; adınla, e-postanla ya da fotoğrafınla bağlantısı olmaz.
Uygulamayı kullanamıyor musun?
Hesabındaki adresten support@appreciety.com adresine “Hesabımı sil” konusuyla yaz. 30 gün içinde onaylayıp işleme alırız.